OilArganic kot dotik narave

Je blagodejna, čudežna mešanica 8 olj, z nežnim vonjem vrtnic. OilArganic je dober izbor tudi za nego las, ki postanejo po njem nežni kot svila, nohti ponovno zdravi in lepi, strije in brazgotine pa manj opazne. Z OilArganic oljem je lažje tudi pri noricah, aknah, ekcemu in luskavici. Z njim se rade pohvalijo tudi nosečnice, saj z njim preprečuje nastajanje strij.

OilArganic vsebuje:


ARGANOVO OLJE Drevo argana je znano oz.imenovano tudi kot »drevo življenja«, ki nudi koži izredne zaščitne lastnosti kot so uspešna zacelitev kožnega tkiva (brazgotine), deluje proti vnetno, ščiti pred soncem in ima dezinfekcijske lastnosti. Zmanjšuje vnetja in ohranja vlažnost tkiva. Je učinkovito olje, ki zaradi lastnosti kot so visoka vsebnost vitamina E uspešno deluje proti staranju. Uporablja se tudi za pomiritev kože katero prizadenejo nevšečnosti, kot so norice, akne, luskavica in ekcem. Lahko ga uporabljate tudi za preprečevanje strij v času nosečnosti.

ŠIPKOVO OLJE Je ultra fino olje, ki se hitro vpija in dopušča koži, da med svojim delovanjem, diha. Zmanjša videz brazgotin, drobnih gubic in pigmentnih znamenj, hkrati pa ohranja ravnovesje vlage na koži.

OLJE MAKADAMIJE je izvrstno olje, ki ščiti in neguje kožne nepravilnosti, kot so: brazgotine, opekline zaradi sonca, manjše ranice in druga draženja.

OLJE POMARANČ Olja pomaranč in pomarančnih lupin so izjemno velik naravni vir vitamina E, ki je dobro poznan kot antioksidant proti staranju. Prav tako stimulira nastajanje kolagena.

AVOKADOVO OLJE Avokado vsebuje naravne vlažilne sestavine, ki nam jih daje »mati narava«. S svojimi zdravimi maščobami koži nudi izjemne blagodejne učinke.

OLJE SEMEN JOJOBE Je poznano po svojih naravnih vlažilnih, obnovitvenih in proti vnetnih lastnostih. Ameriški domorodci so ta dragocen tekoči vosek, pridobljen iz semena jojobe, uporabljali za zdravljenje ran, vnetij in drugih kožnih obolenj.

KONOPLJINO OLJE Se uporablja zaradi svojega neverjetnega učinka, ki ga ima na vlaženje kože

MANDLJEVO OLJE Je olje s fino teksturo, ki se hitro vpije v kožo. Po uporabi je koža satenasto gladka in mehka. Olje deluje kot pravi mehčalec kože.

nakup