TanOrganic - kot poljub sonca

Je učinkovit porjavitveni tonik prijetnega vonja. Narejen je iz Aloe vere, rastline, katere blagodejni vpliv na kožo so dokazali že v tridesetih letih prejšnjega stoletja. Dejansko deluje kot bi iztisnili čisti sok Aloe vere na kožo. To naravno čudo za polt vsebuje tudi vitamine A, C in E. Prav tako vsebuje hialuronsko kislino, ki je med mnogimi drugimi antioksidanti, koži lasten naravni vlažilec.

TanOrganic ne vsebuje sintetičnih sestavin, parabenov (kemikalij, ki se kot konzervansi uporabljajo v številnih kozmetičnih izdelkih), barvil in dišav. Certifikat, ki mu ga je podelila svetovno renomirana organizacija Ecocert® dokazuje, da je v izdelku več kot 95 odstotkov sestavin organskega izvora in da TanOrganic izpolnjuje najvišje standarde na področju organske kozmetike.

Zdravilna Aloe vera, ki izvira iz Afrike, sorodne vrste pa rastejo v Sredozemlju in Indiji, deluje na kožo vlažilno, tako da je TanOrganic priporočljiv tudi za tiste z občutljivo kožo, kot za posameznike, ki iščejo nego proti staranju.

TanOrganic omogoča popolnoma naravno porjavelost. Ker je prijetnega vonja, vam zagotavlja zdrav videz, negovano rjavo polt in ni videti, da gre za umetno porjavelost. Prav tako ne pušča nobenih madežev.

nakup