Pridobljeni certifikati

Eco Cert - zagotavlja svetovno eno najbolj svetovno spoštovanih in mednarodno priznanih standardov certificiranja organskih in naravnih izdelkov namenjenih negi. Naravne in organske sestavine v TanOrganic, katere je potrdil ECOCERT, vam zagotavlja čisto in naravno kakovost kozmetičnega izdelka.

Organic Trust - je center odličnosti, ko gre za ekološko kontrolo in certifikacijo.

Sklad je bil ustanovljen kot prostovoljna in neprofitna organizacija z namenom, da zagotovi verodostojen sistem ekološkega pregleda in potrjevanja na katere se lahko potrošnik zanese. Visoki standardi ekološke pridelave in kontrolni sistem, ki temelji na zelo podrobnem poznavanju ekološke pridelave, so stebri ekološkega sklada.


Cruelty Free PETA - Je največja svetovna organizacija, ki deluje z namenom, da bi branila pravice vseh živali. Bistvo delovanja je ideja, da je pravica vseh živih bitij življenje.


95% Organic - Bodite prepričani v absolutno čistost svojega izdelka. Z 95% organic odkrijte pravo moč rastlin v izdelkih za nego kože in lepotnih izdelkih.

Vegan - organski izdelki so bili certificirani pri VEGAN SOCIETY, kar pomeni, da sestavine uporabljene pri sami izdelavi niso živalskega izvora ter ne vsebujejo čebeljega voska, lanolin ali propolis. TanOrganic izdelki niso testirani na živalih, prav tako pri izdelavi izbiramo samo tiste vegan izdelke, ki ne vsebujejo petro-kemikalij, SLS in umetnih dišav.


USDA Organic - naš proizvodni obrat je certificiran za proizvodnjo certificiranih organskih izdelkov v okviru Nacionalnega programa za organsko predelavo, v pristojnosti USDA.